Bryllup på Sjernarøy

Sjernarøy er det perfekte stedet å arrangere bryllup.

På Sjernarøy har vi alt dere trenger til bryllupet:  En av landets vakreste renessansekirker, serveringssteder, kokker, servitører, fotograf, frisører, dekoratører, overnatting, musikk, toastmaster, bryllupsplanlegger, all nødvendig skyss og sist men ikke minst:

Hele bryllupet rammes inn av den vakreste naturen man kan ønske seg!

Hva med å invitere til et godt, gammelt tredagers bryllup?  La gjestene møtes fredag slik at de kan føle stillheten og roen, nyte naturen og bli kjent med de øvrige gjestene på et felles arrangement om kvelden.  Kanskje noen av gjestene kommer såpass tidlig at de vil være med på en fisketur?  Noen vil gjerne nyte naturen på noen av de mange merkede turløypene vi har på Sjernarøy, – på den ville og vakre Foranibba, langs strandkanten ved Talgjeholmane eller en av de andre naturskjønne spaserturene.

Lørdag kan dere våkne til stillhet og lukt av sjø og frisk natur, ha en felles frokost og gjøre dere klare til den store festen.  Stresset er lagt igjen på fastlandet, så nå kan dere riktig nyte den fine stemningen i kirken, den storslåtte naturen, nydelig mat, flotte lokaler og en vakkert og lykkelig brudepar.  Bryllupsarrangementet er under full kontroll, det er god underholdning og stilfull takt og tone.  Når festen er over er det kort vei til innbydende senger i idylliske omgivelser.

Etter en felles søndagsfrokost er det «for gale» å reise fra Sjernarøy uten å få med seg mer av alt det vi har å by på.  Hva med å leie kajakker?  Fisketur der vi så å si kan garantere fangst?  Sykkeltur?  Et morgenbad med fortsettelse i jacuzzien?  Strekke beina i en av turløypene?  Kulturvandring med guide i Alfred Hauges fotspor?  Kulturprogram i Sjernarøy kyrkje med stemningsfulle musikkinnslag og historien om kirken?

Vi har stor kompetanse på arrangering av bryllup på Sjernarøy, og vi har erfarne og dugende folk i alle roller.  Ta kontakt så skal vi lage et pakkeforslag for dere.  Vil dere ha alt klappet og klart skal vi ordne det, og vil dere gjøre større eller mindre deler av jobben selv, er det helt utmerket.  Det viktigste av alt er at dere får oppfylt den drømmen dere har om et ekstraordinært bryllup i ekstraordinære omgivelser.

Hjertelig velkommen!  Vi skal ta godt vare på dere.

Her er en oversikt over noen av våre leverandører:

Overnatting:

Mat og lokaler:

Toastmaster, musiker og bryllupsplanlegger:

Frisører:

Borddekorasjoner og blomster:

  • Terjer Hidle

Kulturguide i Alfred Hauges fotspor:

Buss og båtskyss:

Klikk her for å finne flere ting å oppleve på Sjernarøy

sjernaroy.no     visitsjernaroy.no     visitsjernarøy.no